Onze fysieke hondenschool etc. is vanaf 1-8-2022 tot 1-5-2023 gesloten. Je kunt in deze periode gebruik maken van onze online diensten. Graag ontvangen we je weer fysiek vanaf 1-5-2023 op onze hondenschool etc.

Kijk onderaan of en wanneer er een workshop hier komen gepland staat.

Staat er niets ingevuld? Laat dan via het contactformulier weten dat je belangstelling hebt. Als er voldoende gegadigden zijn, kunnen we misschien snel een workshop inplannen


Workshop hier komen

Tijdens deze workshop doen we oefeningen om het hier komen te verbeteren. Op deze manier kan je een hond krijgen die komt als hij geroepen wordt. Als je een hond hebt die niet goed komt als je hem/haar roept, dan is deze workshop geschikt voor jou. 

We werken op een beloningsgerichte manier, als je je hierin niet kunt vinden dan is deze workshop niet geschikt voor jouw.

We gaan op zoek naar de motivatie van je hond. En zorgen ervoor dat jij als begeleider daarover beschikt. Op deze manier wordt jij het allerleukste wat er is om naar terug te komen.

Deze workshop is geschikt voor alle rassen en leeftijden en honden die sociaal zijn naar andere honden en mensen.

Er kunnen maximaal 4 deelnemers met hun hond meedoen.

Prijzen zijn inclusief BTW en geldig t/m 31 december 2022


De workshop gaat door als er voldoende inschrijvingen zijn. Je ontvangt een bericht van ons of de workshop definitief doorgaat. Na dit bericht kun je het verschuldigde bedrag per bank, binnen vijf dagen overmaken op onze rekening. Als je het verschuldigde bedrag hebt overgemaakt ben je definitief aangemeld voor de workshop. Mochten wij je betaling niet op tijd hebben ontvangen, dan ben je niet definitief aangemeld en komt je inschrijving te vervallen.