Onze fysieke hondenschool etc. is vanaf 1-8-2022 tot 1-5-2023 gesloten. Je kunt in deze periode gebruik maken van onze online diensten. Graag ontvangen we je weer fysiek vanaf 1-5-2023 op onze hondenschool etc.

Kijk onderaan voor de tarieven en of er workshops gepland staan


Workshops

Er zijn niet altijd workshops. Als er workshops gepland zijn, vind je dat onderaan deze pagina. Kijk dus regelmatig op onze site. Mocht je toch graag een workshop willen, geef het dan aan via het contactformulier. We kunnen dan kijken of er meer mensen zijn en een extra workshop inplannen.

Een workshop gaat alleen door als er minimaal 2 deelnemers zijn.

Onderaan vind je een overzicht van de prijzen en eventuele data per workshop.

We verzorgen de volgende workshops

- Honden speelgoed maken (zonder hond)

- Jachttraining (alleen voor jachthonden)

- Hersenwerken met je hond

- Hier komen

Wat is het verschil tussen een workshop en een cursus?

Bij een workshop lichten we 1 bepaald onderdeel toe. Een workshop is eenmalig 1,5 uur. Een cursus is 1 keer per week. De cursus is doorlopend en kan steeds per 5 verlengd worden. Ook komen hier andere onderwerpen voorbij. En gaan we dieper op de stof in.

Prijzen zijn inclusief BTW en geldig t/m 31 december 2021


De workshop gaat door als er voldoende inschrijvingen zijn. Je ontvangt een bericht van ons of de workshop definitief doorgaat. Na dit bericht kun je het verschuldigde bedrag per bank, binnen vijf dagen overmaken op onze rekening. Als je het verschuldigde bedrag hebt overgemaakt ben je definitief aangemeld voor de workshop. Mochten wij je betaling niet op tijd hebben ontvangen, dan ben je niet definitief aangemeld en komt je inschrijving te vervallen.