Onze fysieke hondenschool etc. is vanaf 1-8-2022 tot 1-5-2023 gesloten. Je kunt in deze periode gebruik maken van onze online diensten. Graag ontvangen we je weer fysiek vanaf 1-5-2023 op onze hondenschool etc.

De ideale drinkfles voor je hond. Super handig mee te nemen in tas en zonder tas!

Geen water verspillen en 100% waterdicht


overige producten

drinkfles voor honden

De draagbare drinkfles is geschikt voor honden van (middel)groot tot klein formaat. De drinkfles is uitgerust met meerdere handige functies: het meenemen van schoon water en brokjes/snoepjes.  De draagbare drinkfles is makkelijk mee te nemen. De siliconen afdichtring met vergrendelsysteem zorgt ervoor dat het niet gaat lekken.

Met één druk op de knop doseer je het water zodat er minder verspild wordt. Het is ook mogelijk om het water wat je hond niet drink terug de fles in te laten lopen. 

De drinkfles is uitgerust met een verfijnde techniek waar het water uit stroomt. Het stromende water prikkelt de hond om te komen kijken en verhoogt de drink intentie.

Met een druk op de knop zorg je er ook snel weer voor dat er geen water meer uit komt.

Voordelen:

▶ Handige 2 in 1 functie

▶ Makkelijk te bedienen

▶ Makkelijk mee te nemen

▶ Geschikt voor alle honden

▶ Comfortabele grip

▶ Waterreservoir

▶ Opslag brokjes/snoepjes

 

Drinkfles BPA vrij

De drinkfles is gemaakt van milieuvriendelijk materiaal en BPA-vrij plastic. Dit zorgt ervoor dat er geen schadelijke stoffen binnen komen bij de huisdieren.

LEUK CADEAU IDEE

Hoe leuk is het om zelf hondenkoekjes te maken? Ken je iemand met een hond dan is dit een leuk cadeau om te geven. Of gewoon een verwen cadeau voor je hond of jezelf!

Ook kinderen vinden het geweldig om koekjes te bakken voor hun hond.

 

Een blik gevuld met alles om Homemade Hondenkoekjes te maken.

Inhoud pakket: voorraad blik, recept, 2 eieren, 2 koek uitstekers, zakje bloem, pindakaas.

Kortom alles wat je nodig hebt om de koekjes te maken en op te bergen. Je hoeft zelf alleen water toe te voegen.

 

Je kan kiezen uit 3 verschillende kleuren/design blikken. Ook is het mogelijk een glutenvrije variant te bestellen. Mocht je hond allergisch zijn voor pinda’s, dan kan je zelf de pindakaas vervangen door iets anders.

Prijzen zijn inclusief BTW en geldig t/m 31 december 2022