Onze fysieke hondenschool etc. is vanaf 1-8-2022 tot 1-5-2023 gesloten. Je kunt in deze periode gebruik maken van onze online diensten. Graag ontvangen we je weer fysiek vanaf 1-5-2023 op onze hondenschool etc.


Online coaching sessie

Tijdens een online coaching sessie bespreken we het onderwerp/probleem waar jij het over wilt hebben m.b.t. je hond(en). Een sessie duurt 45 minuten. Beschrijf in het opmerkingen veld zo beknopt mogelijk waar je het over wilt hebben.

Een coaching sessie kan nuttig zijn om je weer op weg te helpen in de omgang/band met je hond(en).

Dit kan via tips/adviezen die ik geef, maar ook door oefeningen die je een bepaalde periode met je hond(en) kan uitvoeren. 

 

Het gesprek vind plaats via een videogesprek of telefonisch. Na het boeken van een sessie, ontvang je een informatie mail van mij. Het kan zijn dat ik daar ook aanvullende vragen stel, zodat er niet onnodig tijd verloren gaat tijdens de sessie.

Mocht je een coaching sessie bestellen, vergeet dan niet om onderaan deze pagina een afspraak in te plannen!

Extra tijd bij kopen

Mocht je voor een (eerste) sessie de 45 minuten te weinig vinden, dan heb je de mogelijkheid meer tijd bij te kopen: 15, 30 of 45 minuten.

Dit kan voordeliger voor je uitvallen i.p.v. twee losse sessies te kopen.

Wil je dit? Klik dan op bekijk details, daar kun je vervolgens kiezen wat je wilt.

 

Als je extra tij hebt gekozen bij je sessie, vergeet dan niet deze er extra bij in te plannen bij het maken van een afspraak.

HEB JE EEN ONLINE COACHING SESSIE BESTELD EN AFGEREKEND?

Plan dan direct een afspraak in door op onderstaande knop te klikken:

Maak je gebruik van de optie extra tijd? Plan deze dan direct mee!