Onze fysieke hondenschool etc. is vanaf 1-8-2022 tot 1-5-2023 gesloten. Je kunt in deze periode gebruik maken van onze online diensten. Graag ontvangen we je weer fysiek vanaf 1-5-2023 op onze hondenschool etc.

Met onze online cursussen bepaal je zelf waar en wanneer je de cursus volgt.

Je hoeft niet weken te wachten omdat de fysieke cursussen vol zijn, je kan direct starten.


online aanbod

Als je ons ziet rijden met de camper, leg dan gerust contact. Het is mogelijk een fysieke les te boeken of een workshop als er meerdere mensen on tour iets leuks willen doen met hun hond.


Heb je vragen of wil je extra informatie voordat je een online bestelling plaats? We zijn via de volgende manieren te bereiken of via het contactformulier.


Coaching sessie

Heb je een probleem met je hond, hoe klein of groot ook? Dan is een coaching sessie zeer geschikt. Je zal tips, adviezen en mogelijke ook  oefeningen krijgen om aan het probleem te werken samen met je hond.

Puppy cursus

De cursus is opgebouwd uit theorie, oefeningen, video's en een korte toets. De volledige cursus kan je in je eigen tempo volgen en de locatie bepaal je lekker zelf!

ONDER CONSTR5UCTIE

hersenwerken

Een hersenwerk is een denkspel voor honden. Een hond wordt mentaal uitgedaagd, wat belangrijk is naast de lichamelijke activiteiten. Leer hoe je zelf hersenwerkjes kan maken en hoe je ze opbouwt en aanbied aan je hond.

ONDER CONSTRUCTIE

Funny games

Bij Funny games wordt je hond mentaal en lichamelijk uitgedaagd. Funny games is een uitdaging voor jou en je hond samen. Het voorkomt verveling en zal zeker jullie band versterken. Sommige oefeningen zijn meer voor thuis en sommigen kunnen prima in een parkje, bos of tijdens je wandeling samen

ONDER CONSTRUCTIE

clickertraining 1

ONDER CONSTRUCTIE

clickertraining 2

ONDER CONSTRUCTIE

Hondenkoekjes recepten

Trucjes en kunstjes

E-book

ONDER CONSTRUCTIE

ONDER CONSTRUCTIE

ONDER CONSTRUCTIE

Dit E-book is geschreven naar de nieuwste inzichten over hondentraining op een respectvolle manier. Wat zal resulteren in minder een beter band tussen begeleider en hond.

JACHTTRAINING

ONDER CONSTRUCTIE

LEREN APPORTEREN

ONDER CONSTRUCTIE

ZELFBEHEERSING ROND ETEN EN SPEELTJES

ONDER CONSTRUCTIE