Onze fysieke hondenschool etc. is vanaf 1-8-2022 tot 1-5-2023 gesloten. Je kunt in deze periode gebruik maken van onze online diensten. Graag ontvangen we je weer fysiek vanaf 1-5-2023 op onze hondenschool etc.


Wandelend leren

Je kan je opgeven voor een wandeling bij de Galderse Meren. Omdat honden tussen 1 april en 1 oktober niet welkom zijn, zijn deze wandelingen altijd ergens tussen 1 oktober en 1 april. Dan mogen eventueel de honden ook los. Bij minimaal 3 inschrijvingen gaat de wandeling door. Er kunnen maximaal 5 deelnemers met een hond mee wandelen.

In eerste instantie starten we aangelijnd. Als de honden gewend zijn, mogen ze eventueel los. Dit is niet verplicht. Los lopen hangt ook af van hoe de honden op dat moment in hun vel zitten. We doen dit in een groepje van maximaal 5 eigenaren met ieder 1 hond. Er gaat altijd een instructeur mee. We doen wat oefeningen en zullen ook uitleg geven over wat we bij de honden zien aan lichaamstaal (hondentaal).

Het kan je zeker helpen in je dagelijkse wandelingen, omdat je handvatten krijgt hoe je bepaalde situaties mogelijk kan oplossen. Je kan namelijk tijdens de wandeling vragen stellen. En we laten je zien hoe je op een rustige ontspannen manier met je hond kunt wandelen. We laten zien hoe je de dingen in de natuur kunt inzetten om een oefening met je hond te doen.

De leeftijd van de hond voor deze wandelingen is vanaf 6 maanden. Als je twijfelt of je hond mee kan, neem rustig contact op met ons.

De wandeling is bedoelt als een leermoment om je tips en trucs te geven voor tijdens je eigen wandelingen. Het is niet bedoelt als gedragstherapie. Tijdens de wandeling kunnen alleen sociale honden mee die bekend zijn bij ons. Ben je nog niet bekend bij ons? Neem contact op, dan kunnen we kennismakingslessen plannen.

Overzicht tarieven wandelend leren

Prijzen zijn inclusief BTW en geldig t/m 31 december 2022


Wij werken zonder corrigeren of intimideren en NIET met correctiemiddelen.