Onze fysieke hondenschool etc. is vanaf 1-8-2022 tot 1-5-2023 gesloten. Je kunt in deze periode gebruik maken van onze online diensten. Graag ontvangen we je weer fysiek vanaf 1-5-2023 op onze hondenschool etc.


Puppy cursus

De puppy cursus is voor pups vanaf 8 weken.

De puppy cursus bestaan uit 5 of 10 lessen van ieder 50 minuten. 

 

Voor nieuwe cursisten is de eerste les een privéles (t.w.v. € 65,-) thuis of op de hondenschool. Tijdens dit uur is ruimte voor je vragen en om je te begeleiden. Ook worden basisoefeningen en de werkwijze van onze hondenschool uitgelegd, zodat je daarna moeiteloos kunt instromen in de groepslessen. 

Ook ontvang je tijdens deze privéles het E-book "Luisteren is Leuk" deel 1, geschreven door Jolein van Weperen, t.w.v. € 12,50 en een gratis speeltje voor je hond. De overige 4 lessen zijn groepslessen.

Bij pups gaat het voornamelijk om het voorkomen en/of doorbreken van bepaald gedrag en het aanleren van het gewenste gedrag. De speerpunten die in elke les voorbij komen zijn:

- Contact

- Zelfbeheersing

- Wandelen aan een ontspannen lijn

- Hier komen

- Kennis maken met verschillende objecten en ondergronden

Deze speerpunten zullen we elke les op een andere leuke en speelse manier oefenen, zodat het uitdagend blijft. Dit alles gebeurt op een manier zonder dwang. Je leert je pup te begeleiden volgens de nieuwste richtlijnen. 

De lessen zijn zo opgebouwd dat we kijken naar het niveau van de pup en zijn begeleider. Ook houden we zoveel mogelijk rekening met speciale wensen. Op deze manier kunnen we iedereen een les op maat bieden.

Tijdens de vierde of negende les zullen we vragen of je door wilt gaan met een verlenging van 5 groepslessen.

Bij een verlenging kijken we naar het niveau van pup en begeleider, zodat we een goede indeling van groepen kunnen maken.

We streven naar kleine groepen van maximaal 4 honden, omdat we iedere pup en zijn begeleider de aandacht willen geven die ze nodig hebben. Juist vanwege de manier waarop we les geven (in kleine stapjes en fases zodat iedere pup en met zijn begeleider voor succes kan gaan) is het beter met kleine groepen te werken.

Overzicht tarieven puppy cursus

Puppy cursus (iedere les is 50 minuten) Prijs
Een reeks van 5 lessen (inclusief E-book) € 76,50 (nieuwe cursisten 1ste les privéles)
Een reeks van 10 lessen (inclusief E-book) € 134,00 (nieuwe cursisten 1ste les privéles)
Verlenging met 5 lessen € 64,00
Koffie, thee, water Gratis

Prijzen zijn inclusief BTW en geldig t/m 31 december 2022


Wij werken zonder corrigeren of intimideren en NIET met correctiemiddelen.