Onze fysieke hondenschool etc. is vanaf 1-8-2022 tot 1-5-2023 gesloten. Je kunt in deze periode gebruik maken van onze online diensten. Graag ontvangen we je weer fysiek vanaf 1-5-2023 op onze hondenschool etc.


Fun club

Wat begon als oudere hondenclub is uitgebouwd tot de Fun club.

De Fun club is voor alle honden en rassen geschikt, dus ook voor oudere honden en/of honden met een lichamelijke beperking. Maar zeker ook voor honden waarmee je gewoon wat leuks wilt doen.

Het is een mix van verschillende onderdelen en prima geschikt als je gewoon lekker bezig wilt blijven met je hond.

Het is vooral een geestelijke uitdaging voor de honden.

Denk aan bijvoorbeeld: trucjes leren, hersenwerken, parcours met diverse onderdelen, speur- en detectie oefeningen, etc.

Per les kunnen maximaal 4 cursisten met hun hond meedoen. Iedere les duurt 1 uur. Tijdens de les is er de mogelijkheid om regelmatig een pauze te nemen voor je hond. We hebben een koffie tafel met koffie, thee en water en een uitlaatveldje.

De Fun club lessen zijn om de week. Omdat we maximaal 4 cursisten hebben is het mogelijk persoonlijke aandacht aan iedere cursist te geven. Dat maakt het mogelijk dat je op elk gewenst moment kan instromen en niet hoeft te wachten tot een reeks lessen voorbij is.

Om mee te doen wordt verwacht dat je hond de basis opvoedoefeningen beheerst en sociaal is naar honden en mensen.

Voor nieuwe cursisten is de eerste les een privéles (t.w.v. € 65,-) op de hondenschool. Tijdens dit uur is ruimte voor je vragen en om je te begeleiden. Ook worden basisoefeningen en de werkwijze van onze hondenschool uitgelegd, zodat je daarna moeiteloos kunt instromen in de groepslessen. 

Overzicht tarieven Fun club

Fun club lessen om de week 1 uur les Prijs
Een reeks van 5 lessen € 77,50
Een reeks van 10 lessen € 150,00
Iedere verlenging is 5 lessen € 77,50
Proefles Fun club (1 uur) € 25,00
Koffie, thee, water Gratis

Prijzen zijn inclusief BTW en geldig t/m 31 december 2022


Wij werken zonder corrigeren of intimideren en NIET met correctiemiddelen.